Välkommen till Explore Together Community!

Längtar du efter att känna balans i livet, både mentalt och fysiskt? Som medlem hos oss får du allt du behöver för att forma ett hälsosammare liv med mer glädje.

Välmående inifrån och ut,
både mentalt och fysiskt.

Vi vet alla att vi mår bra av att röra på oss, ändå blir många av oss alldeles för stilla sittande i vardagen. Att röra på sig är bra för både hjärnan och kroppen. 

Vad våra medlemmar säger

Isabell Erlandsson

Medlem sedan 2021-06

quote sign

En samlingsplats för allt det där braiga som vi alla behöver påminna oss om. Här får jag inspiration och kloka tankar och ibland kikar jag in bara för att få en påminnelse om vad som är viktigt. Det finns en styrka i att göra detta gemensamt. Ett fint gäng att dela med och inspireras av!

 
Jag tycker om blandningen av det vi pratar om som bl.a. friluftsliv, träning och självutveckling. Att både få inspiration till utflyktsmat, men även träningspass och samtidigt påminna sig om återhämtning.

Om Explore Together Community

Vi vill ge fler människor bättre förutsättningar att må bra, både fysisk och mentalt. Därför har vi samlat allt det som vi brinner för och själva behöver för att må bra på en och samma plattform. Vi tror stenhårt på att vi behöver jobba med både det mentala och det fysiska för att må riktigt bra – allt hänger ihop.

 
 

I Explore Together Community får du inspiration, pepp och kunskap inom träning, hälsa och mentalt välmående så att du kan få in mer energi och glädje i livet. Här finns alla pusselbitar du behöver för att forma ett hälsosammare liv och känna mer glädje!